El Bloc de Cultura

Des de la Fundació Catalunya-La Pedrera volem fomentar la creació artística i la reflexió per mitjà de l’acció i la difusió cultural, tot impulsant el talent per arribar cada dia a més persones.

Benvinguda

 Us dono la benvinguda al nou bloc de cultura de la Fundació Catalunya – La Pedrera, un espai web de temàtica àmplia i diversa que pretén ser un mirall al conjunt d’activitats i projectes culturals que portem a terme a la Casa Milà.

Com  tot bloc, aquest vol ser un espai i una eina dinàmica per explicar, opinar o suggerir experiències culturals sorgides de les nostres propostes en totes les vessants culturals, siguin concerts, dansa contemporània, activitats familiars, teatre alternatiu, conferències, jornades o exposicions, entre d’altres. Treballem per la promoció i la divulgació d’activitats artístiques, la gestió i conservació del patrimoni gaudinià, el suport i impuls del talent, de la creativitat, de la innovació, dels projectes culturals diferencials, on artistes, intèrprets, músics, actors, cantants i tota persona compromesa amb la creació cultural pugui expressar les seves inquietuds, pugui mostrar els seus projectes, pugui fer públiques les seves obres.

La programació pròpia, tan en els diversos cicles d’activitats com en les exposicions, sempre ha estat un tret característic nostre, però cal remarcar que cada vegada més busquem la complicitat i la col·laboració d’altres entitats i institucions culturals per compartir experiències,  desenvolupar sinergies i portar a terme projectes conjunts. Tot suma.

Cada nova entrada al bloc, ja sigui de l’equip de Cultura o bé de col·laboradors puntuals de les nostres activitats o exposicions, us permetrà ampliar la vostra mirada o conèixer amb més profunditat les nostres propostes i contextualitzar-les tot completant-les amb informació addicional a través d’enllaços, imatges o vídeos.

El magnífic edifici de La Pedrera és un escenari fantàstic per presentar els projectes culturals. Estudiar i conèixer la seva història i dotar de vida i d’activitat cultural aquesta joia arquitectònica, seu de la nostra Fundació, ens omple d’orgull i de satisfacció.

Des de La Fundació Catalunya-LaPedrera, doncs, benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Marga Viza i Boltas

Directora de Cultura

Fundació Catalunya – La Pedrera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: